Simrad nss12 problems

gearshifter

I Should Upgrade My Account
  • Jul 18, 2008
    1,675
    328
    San Diego
    Name
    Andy
    Boat
    Cabo 226
    First off. Burnt my first screen. Got a replacement was looking at my tranduser wires. Seeing if I hook up anything wrong. The duser is a b175m. With a Lowrance pigtail.I'm not getting any temp reading. Was wondering if I hook everything up correctly
    20151202_162849.jpg

    20151202_163559.jpg

    Pigtail. duser
    Yellow.to orange
    Red. To Blue + depth
    Black. To Black - depth
    Innershield. To innershield
    Outter Shield.to outter shield brown
    Is this correct??
     

    Attachments

    • 20151202_163559.jpg
      20151202_163559.jpg
      161.5 KB · Views: 44
    Last edited:
    Upvote 0

    gearshifter

    I Should Upgrade My Account
  • Jul 18, 2008
    1,675
    328
    San Diego
    Name
    Andy
    Boat
    Cabo 226
    If I hook up the yellow to white wire. The unit doesn't know what duser I installed but the temp works. But when I hook up the yellow to the orange. The unit knows what duser I have. And I get no temp.
     
    Upvote 0

    tanner.s

    Fish Slaughterer
    Oct 18, 2012
    1,896
    599
    San Diego
    Name
    Tanner
    Boat
    1997 Proline 23 W/A
    If I hook up the yellow to white wire. The unit doesn't know what duser I installed but the temp works. But when I hook up the yellow to the orange. The unit knows what duser I have. And I get no temp.
    Sorry, I replied before you edited.

    I'm not sure what the solution is but someone on here will know I'm sure...
     
    Upvote 0