150 rockfish 3/11

i snag for food

Well-Known "Member"
Jun 19, 2005
359
446
63
Los Angeles
Name
Vic
Boat
Wellcraft Bay 195
late launch around 7. Beautiful flat and calm. Went to nachos to get bait because buddy had caught some yt on sardines around 150 under birds. Didn’t pan out and wasted 1/2 scoop but was later put to use on bocaccio. Fishing 150-250’ the 4 of us were able to limit out on rockfish and went looking for sculpin thereafter. Didn’t get any not even a short. Went to my local holes as well as fd # but nada...did see a whale about 1-2 miles behind the rigs which was cool...it was flat all day until we got off the water around 1...squid, snipers, sardines for bait...

On a side not I had thought I fixed my tm but it still gets power intermittently. Powers on and off on its own we didn’t bother spot locking anymore. At first thought they were power cord so I replaced it but after using it under load it would shut off. Hope it isn’t an electrical board issue...any thought?

1E3952EB-39A4-43A0-9CF0-6E29EC1F1E36.jpeg 20DFFBD4-0E22-4B6D-9175-834B7AEFC92F.jpeg
 

WallsOut

Newbie
Jul 21, 2004
46
3
8
39
Rancho Cucamonga
Name
Eric
Boat
BW 17 Outrage, Trophy 1802
If it does it when motor powers on It’s your circuit breaker most likely if you have an auto reset one. I had the same problem on mine. If I didn’t swap the same trolling motor between my boats I probably would have never figured it out. It was doing that on one boat but not the other. I replaced the circuit breaker and it fixed the problem.
 

Rod69

Member
Jul 4, 2016
37
145
33
50
San diego
Name
Roddey Blunt
Boat
Parker 23 DVCC
Double that on circuit breaker had the same issue motor guide....they wear out get hot pop and reset